Comunicació nou Reglament (RGPD) / Actualització de L'AVÍS LEGAL


Amb l'entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) del proper 25 de maig, podrà tenir major control sobre com s'utilitzen les seves dades i com ens posem en contacte amb vosté.

Així que em actualitzat l'AVÍS LEGAL per a que tinguis accés a tota la informació com:

  • Les condicions de venda en línia.
  • El Responsable del Tractament de les teves dades personals.
  • La finalitat del tractament de les dades personals.
  • Com pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma.

Si no desitges seguir rebent les nostres comunicacions, respon aquest correu, demanant-nos la BAIXA i eliminarem la teva direcció de correu electrònic de la nostra llista de butlletins o accedeix al teu compte i edita les teves preferències directament a "El meu compte" i "Butlletins".

Horta ecològica Pla de Munt
Sílvia Porras

Telèfon: (+34) 600 50 72 81
E-mail: info@hortaplademunt.cat

Website: hortaplademunt.cat
Facebook: facebook.com/hortaplademunt 
Twitter: @hortaplademunt
Instagram: instagram.com/hortaplademunt

Gràcies per donar suport a productors locals, contribuir en la conservació del medi i amb els teus actes construir un món millor… Tú ho fas possible!!!
Avís legal: Aquest correu electrònic i els seus annexes contenen informació privilegiada, personal i estrictament confidencial. Si vostè no és la persona destinatària d’aquest missatge, no està autoritzada a la seva lectura, retenció o difusió.