Per Nadal, torrons Massaxuxes!!!


www.hortaplademunt.cat/products/

Massaxuxes és el projecte de dues persones interessades en l’agricultura ecològica i els productes de proximitat. Dues persones convençudes que cada vegada que consumim decidim quin model de consum volem pel nostre futur i que és a les mans de cada un dels ciutadans on es decideix el model de consum en el que vivim. Amb la intenció d'apropar els productes ecològics a la gent, hem iniciat el nostre projecte amb un producte molt genuí dels nostres Nadals, els torrons!

Massaxuxes som la Marta i la Montse, però també tota aquella gent que ens ajuda i col·labora amb nosaltres. També tota aquella gent que hem anat coneixent al llarg d'aquests dos anys, tota aquella gent a qui li agrada el que fem, aquells que han posat massaxuxes a la seva taula de Nadal, aquells que somriuen quan llegeixen el nom, o posen cara de felicitat quan es posen un tros de torró a la boca.

Productor: Antonio Plá Ferrándiz fou l’antic fundador d’una empresa familiar que començà a vendre torrons a Reus l’any 1885. Avui, 127 anys després, la cinquena generació d’aquesta família de Xixona segueix endolcint els Nadals de Reus, al Raval Santa Anna 6 i al carrer Llovera 26. Antonio Plá Ferrándiz és sinònim de qualitat suprema. Pertany al Consell Regulador del torró de Xixona i Alacant i, des de fa ja 6 anys, ens ofereixen la gamma ecològica dels 3 torrons més característics, el de Xixona, el d’Alacant i el de xocolata, certificats pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

 
   

Torró ecològic de Xixona És el torró per excellència, el més emblemàtic i tradicional del Nadal. Amb un 70% d’ametlla Marcona i elaborat amb mel de romaní, aquest torró es caracteritza per una textura suau i oliosa que satisfà els paladars més exigents.
Ingredients: Ametlla torrada Marcona* (70%), mel de romaní* (17%), sucre* i clara d’ou. 

Pot contenir traces d’altres fruits secs. Producte apte per celíacs i vegans. *= Cultiu ecològic

 
 

Torró ecològic d'Alacant: També es coneix com a torró dur perquè, a diferència del torró de Xixona, hi trobem les ametlles senceres. L’ametlla Marcona torrada al punt just i el cruixent de mel de romaní li donen una textura i sabor immillorables.
Ingredients: Ametlla torrada Marcona* (66%), mel de romaní* (18,5%), sucre*, clara d’ou i pa d’àngel. 

Pot contenir traces d’altres fruits secs. Producte apte per celíacs i vegans. *= Cultiu ecològic

 
 

Torró ecològic de xocolata negraAquest torró agrada a tothom, petits i grans, als més llaminers i als que no ho són tant. Combina tot el sabor de l’ametlla Marcona torrada amb el plaer del millor cacau.
Ingredients: Ametlla torrada marcona* (35%), sucre de canya*, cacau*, mantega de cacau* i extracte de vainilla*

Pot contenir traces d’altres fruits secs i làctics. Producte apte per celíacs i vegans. *= Cultiu ecològic