Lliurament gratuït (només transport propi)

(excepte entregues per agència

LLIURAMENT GRATUÏT DE COMANDES SUPERIORS A 100€

TRANSPORT PROPI

DIMARTS de 8:30h a 10:00h aprox.: Maçanet de la Selva, Sils, Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Viloví d'Onyar, Salt i Girona. 
DIMARTS de 10:00h a 11:30h aprox.: Quart, Riudellots de la Selva, Campllong, Cassà de la Selva, Llagostera, Caldes de Malavella i Vidreres.
DIMARTS de 11:30h a 13:00h aprox.: Lloret de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls.

DIJOUS DE 7:30H A 8:30H aprox.: Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Munt.
DIJOUS DE 8:30H A 10:00H aprox.: Cabrera, Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt, Premià Mar, Premià de Dalt, Teià, Masnou, Alella i Tiana. 
DIJOUS DE 10:00H A 12:00H aprox.: Argentona, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat.

DIVENDRES de 7:30h a 14:00h aprox.: Montgat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià del Besòs, Barcelona, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Hospitalet de Llobregat.

Si el poble on vius, no l’hem esmentat i està a menys de 30/40 km del nostre radi, començarem la primera entrega per agència i depenent del número d’entregues qui hi hagin a prop i de si és possible afegir-la a la nostra ruta, es canviaria a transport propi.

AGÈNCIA DE TRANSPORTS
(altres poblacions no esmentades anteriorment i que siguin província de Barcelona o Girona).