Notes de funcionament general

TIPUS D'ENTREGA

A domicili (veure taxa pel servei) o recollida directament pel client a casa nostra on pots trovar-nos
(Veure també: condicions d'entrega)

PRIMERA ENTREGA

Depenent de la població, l’entrega es farà directament a través de nosaltres (TRANSPORT PROPI) o a través de l’AGÈNCIA DE TRANSPORTS.

A partir d'una segona comanda i/o entrega amb transport propi utilitzarem una caixa de plàstic retornable -és plegable i es pot guardar darrera de qualsevol porta- de la qual es cobrarà una fiança de 10€... O sigui, el client sempre tindrà una caixa a casa i a cada entrega recollirem la caixa anterior i entregarem la comanda en una altre caixa. És per això que cobrem aquesta fiança, per garantir que si per qualsevol motiu es deixa de fer comandes, no perdem els diners que ens costa la renovació de les caixes perdudes. Si el client decideix donar-se de baixa del nostre servei, passem a recollir la caixa i a abonar la fiança. Agraïm moltíssim que, si pot ser, se'ns comuniqui la baixa abans de l’última entrega, així entreguem la darrera comanda amb caixa de cartró i recollim i abonem la caixa estalviant un viatge.

Les comandes que s'entreguen mitjançant agència de transports, s’entregaran sempre en caixa de cartró tancada (no retornable).

TAXA SERVEI D'ENTREGA A DOMICILI

6,00€ transport propi comandes inferiors a 100,00€
0,00€ transport propi comandes superiors a 100,00€
8,00€ transport aliè (agència) caixa de 14kg màxim (plus 6,00€ per cada 10kg extra)

DIES i POBLACIONS DE REPARTIMENT 
(Veure també: entregues en setmanes amb dies festius)

TRANSPORT PROPI (els horaris són aproximats! Poden variar en funció del trànsit i altres imprevistos)

DIMARTS

Maçanet de la Selva, Sils, Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Viloví d'Onyar, Salt i Girona. 
Quart, Riudellots de la Selva, Campllong, Cassà de la Selva, Llagostera, Caldes de Malavella i Vidreres.
Lloret de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls.

de 7:00h a 11:00h aproximàdament

DIJOUS

Escoles Circuit Agroecològic i Cardedeu.
de 7:00h a 13:00h aproximàdament

DIVENDRES

Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramanet.
de 6:30h a 10:30h aproximàdament

Mongat, Alella, Masnou, Tiana, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Canet, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat.
de 10:00h a 14:00h aproximàdament

Si el poble on vius, no l’hem esmentat i està a menys de 30/40 km del nostre radi, començarem la primera entrega per agència i depenent del número d’entregues qui hi hagin a prop i de si és possible afegir-la a la nostra ruta, es canviaria a transport propi.

AGÈNCIA DE TRANSPORTS (altres poblacions no esmentades anteriorment i que siguin província de Barcelona o Girona).

Matins de 9H a 13H els dimarts, dijous o divendres.
http://www.envialia.com

Com que les entregues mitjançant agència permeten escollir el dia d'entrega, segons l'horari i dies especificats anteriorment, les entregues es faran sempre el més aviat possible segons condicions d'entrega

ENTREGUES EN SETMANES AMB DIES FESTIUS

En setmanes amb dies festius s’ha de tenir en compte que, si el dia d’entrega s’avança, la comanda també l’haureu de realitzar un dia abans de l'habitual... Veure entregues en setmanes amb dies festius

CORREU ELECTRÒNIC

Tots els canvis i/o anul·lacions que es realitzin via e-mail han de ser contestats. Si no reps contestació en un marge de 12h, torna’l a enviar o truca’ns si contenen informació urgent sobre l’entrega de l’endemà.

FORMES DE PAGAMENT

AL COMPTAT: només per entregues amb transport propi
TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: opció vàlida amb qualsevol tipus d'entrega
TARGETA DE CRÉDIT: només a través de la botiga online

CONTACTES

*El nostre horari és molt ampli, però si no es tracta de res urgent, preferim que tingueu en compte el següent horari: de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h.

600 50 72 81 Sílvia (aquest contacte també disposa de Whatsapp) silvia@hortaplademunt.cat (e-mail i contacte prioritari per a qualsevol tema

677 44 51 88 Miquel (no enviar Whatsapp, no els revisa fins el vespre o passats uns dies!) miquel@hortaplademunt.cat (e-mail i contacte per a temes de cultius; Programació de sembres escoles i/o grups de consum, disponibilitat d’excedents ...)

692 13 95 91 Daniel o Xavier (telèfon per si necessiteu trucar al noi que us fa l'entrega - TRANSPORT PROPI!)

972 35 81 07 AGÈNCIA DE TRANSPORTS (telèfon de l’agència que ens recull a nosaltres les comandes enviades a altres poblacions de Barcelona o Girona on nosaltres no podem arribar directament). http://www.envialia.com enllaç seguiment d'enviament.

comandes@hortaplademunt.cat (e-mail per especificar qualsevol tema que faci referència a alguna comanda)

info@hortaplademunt.cat  /  eco@hortaplademunt.cat (e-mails per sol·licitar informació sobre nosaltres, visites guiades, tallers, passejades en carro...)

monica@hortaplademunt.cat (e-mail per temes comptables)

654 053 389 Ani, Cristina o Xavier (telèfon agrobotiga)

Gràcies per fer possible que projectes com el nostre puguin subsistir!