Telèfons i altres contactes

Per contactar amb nosaltres:

*El nostre horari és molt ampli, però si no es tracta de res urgent, preferim que tingueu en compte el següent horari: de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h.

600 50 72 81 Sílvia (aquest contacte també disposa de Whatsapp) silvia@hortaplademunt.cat (e-mail i contacte prioritari per a qualsevol tema

677 44 51 88 Miquel (no enviar Whatsapp, no els revisa fins el vespre o passats uns dies!) miquel@hortaplademunt.cat (e-mail i contacte per a temes de cultius; Programació de sembres escoles i/o grups de consum, disponibilitat d’excedents ...)

692 13 95 91 Daniel o Xavier (telèfon per si necessiteu trucar al noi que us fa l'entrega - TRANSPORT PROPI!)

972 35 81 07 TOURLINE BLANES (telèfon de l’agència que ens recull a nosaltres les comandes enviades a altres poblacions de Barcelona o Girona on nosaltres no podem arribar directament). http://tourlineexpress.com/delegaciones enllaç on, introduint el vostre codi postal, trobareu els telèfons de la delegació que us fa l’entrega.

comandes@hortaplademunt.cat (e-mail per especificar qualsevol tema que faci referència a alguna comanda)

info@hortaplademunt.cat  /  eco@hortaplademunt.cat (e-mails per sol·licitar informació sobre nosaltres, visites guiades, tallers, passejades en carro...)

monica@hortaplademunt.cat (e-mail per temes comptables)

654 053 389 Ani, Olga o Xavier (telèfon agrobotiga)