Com afecten les restriccions per el COVID-19 a l'Agrobotiga

Preguntes freqüents

L'agrobotiga segueix oberta dins de l'horari habitual.

Protocol establert:

-Rentar mans abans de realitzar la compra i utilitzar els guants d’un sol ús que trobareu a l’entrada.

-Si hi ha entre 4 i 5 persones, espera a fora fins que en surti una.

-Mantenir una distància de seguretat d’entre un metre i metre i mig.

-Si et venen ganes de tossir, tapat amb el colze i surt fora.

-Parlar fora de les àrees on hi ha aliment exposat o utilitzar màscara o drap.

-Si pot ser, evitar pagar en efectiu, tot i així estem aplicant contínuament desinfecció amb una dissolució al 1% amb hipoclorit             de sodi.


Darrerament està havent molta confusió respecte als desplaçaments i és per això us volem facilitar la següent informació:3. Puc entrar i sortir a la resta de municipis?

Sí, per a les activitats previstes (compra d’aliments o de productes farmacèutics de primera necessitat, desplaçament al centre de treball, retorn a domicili, assistència sanitària o cura de persones amb necessitats). La Generalitat demana limitar al màxim aquesta mobilitat.

4. Hi ha algun "certificat de mobilitat" o document oficial que hagi de portar per poder circular a peu o amb vehicle?

S’ha elaborat un certificat de declaració autoresponsable que facilita demostrar que el desplaçament s’ajusta a les restriccions de l’estat d’alarma. És voluntari i no obligat. Està disponible al web del Departament d’Interior. Els Mossos d’Esquadra i les policies locals en disposaran de còpies impreses. Els establiments comercials autoritzats a l’obertura i els centres de treball poden tenir còpia impresa però no estan obligats. És vigent des del dilluns 23 de març de 2020 a les 00.00 h.


Actualització 3 d'abril de 2020